szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

Family Buda Apartman
 
Régió: Budapest Elfogadóhely
Hely: Budapest
Elfogadóhely: Apartman
Telefon: +36-30-9421-733
Weboldal: http://www.apartman-budapesten.hu
E-mail: info@apartman-budapesten.hu

Bemutatkozás Szolgáltatások Szobák Árak Képek

Pontos cím
1111 Budapest, Stoczek u. 11. 5.emelet, 3 ajtó

Környezet leírása
Apartmanunk egy csendes, árnyas utcában, közel a Gellért térhez található. Sétálva elérhető a Gellért Fürdő, a Citadella és onnan Budapest gyönyörű panorámája. 15 perc sétával a Szabadság hídon keresztül megérkezünk a Fővám térre. Itt a Csarnok gyönyörű épületét érdemes megtekinteni, belül rengeteg üzlet, árus fogad minket. Innen indul a Váci utca is, valamint a közelben található a Ráday utca is a sok hangulatos éttermével.

Megközelíthetőség
A közelben Budapest talán legtöbb tömegközlekedési vonalát érheti el legfeljebb 5 prc sétával. 7 villamos és 10-nél több buszjárat található itt. Gépkocsival is jó a közlekedés az M1-M7 autópályák felől, a Budai alsó rakpartról, a Petőfi hídról vagy a Szabadság hídról. A közelben lehet találni ingyenes parkoló helyeket is (150-250 méterre az apartmantól).

Részletes leírás
65 m2-es apartmanunk Budán található, közel a Gellért-hegyhez, a Dunához, a Szabadság hídhoz, és a a Petőfi hídhoz, jó levegőjű nyugodt kis utcában. Szállásunk kényelmes elhelyezést nyújt 4-6 fős családok és baráti társaságok részére. 5 perc sétával 7 villamos és 10-nél több buszjárat érhető el. Tömegközlekedéssel bármelyik pályaudvarról átszállás nélkül 30 percen belül elérhető apartmanunk. Szintén kiváló az autópálya-kapcsolat az M1 vagy M7-es autópályáról érkező vendégeink számára. A rakpartokon pillanatok alatt elérhető Budapest északi része. Apartmanunk ingyenes WIFI és ADSL kapcsolatot biztosít vendégei számára. Tv magyar csatornákkal, és DVD lejátszó is van apartmanunkban. Ha gyermekeiknek van kedvenc DVD filmjük, akkor azt se hagyják otthon!