szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

 Elfogadóhely neve  

Régió

Kategória

Megye

Árkategória

Település

Jellemzők
 
szépkártya

Ezen az oldalon az újonnan bevezetendő cafetéria elemről, a Széchenyi Pihenő Kártyáról olvashat hasznos tudnivalókat, valamint megkeresheti az Önhöz legközelebbi beváltóhelyet.

Felhasználónak jelentkezés a szolgáltatónál

A kormány március 30-ai ülésén döntött a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásáról: az új cafeteria elemet 2011-ben a munkáltatók évi 300.000 forint értékben adhatják a munkavállalóknak járulékmentesen, kedvező adózással.

2012-ben már 3 alszámlára lehet adni: 225 ezer forint szálláshely szolgáltatásra, 150 ezer forint éttermi vendéglátásra, 75 ezer forint szabadidő szolgáltatásokra (a szabadidő-eltöltést, a rekreációt, az egészségmegőrzést szolgáló, külön jogszabályban meghatározott szolgáltatásra felhasználható).

Tehát összesen 450 ezer forint adható.

Bővebb infó erről: Cafetéria 2012 változások

A fenti rendelet szerint jelenleg az egyik szolgáltatóként a K&H Csoportszolgáltató Központ Kft lépett be a rendszerbe, és adta ki a K&H Széchenyi Pihenő Kártyát ( SZÉP Kártya ).

Ha Ön munkavállaló, akkor a K&H Széchenyi Pihenő Kártya honlapján talál bővebb információkat a kártya előnyeiről, használatának módjáról és milyen szolgáltatásokra használhatja fel .

Ha Ön munkáltató, akkor bővebb információkat a kártya igénylésének menetéről a K&H Széchenyi Pihenő Kártya honlapján talál.