szépkártya

kártyaelfogadó

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!

 Elfogadóhely neve  

Régió

Kategória

Megye

Árkategória

Település

Jellemzők
 
szépkártya

Tisztelt Látogató!

Köszönjük érdeklődését a Széchenyi Pihenőkártya iránt. Nekünk is fő célunk, hogy ez a kártyarendszer népszerű, és sokak által használt legyen.

2011-ben csak szálláshely szolgáltatással lehet igénybe venni más szolgáltatásokat, ha szerződik egy szálláshely szolgáltatóval, vagy maga szolgáltat kiadó szobákat. (Ez más mint az Üdülési csekk.)2012-ben ez változott, ugyanis egymástól elkülönített, különböző célt szolgáló kártya alszámlájára utalható a következők szerint:


 • szálláshely alszámlájára utalható, külön jogszabályban meghatározott szálláshely szolgáltatásra felhasználható - több juttatótól származóan együttvéve - legfeljebb 225 ezer forint támogatás;

 • vendéglátás alszámlájára utalható, melegkonyhás vendéglátó-helyeken (ideértve a munkahelyi étkeztetést is) külön jogszabályban meghatározott étkezési szolgáltatásra felhasználható - több juttatótól származóan együttvéve - legfeljebb 150 ezer forint támogatás;

 • szabadidő alszámlájára utalható, a szabadidő-eltöltést, a rekreációt, az egészségmegőrzést szolgáló, külön jogszabályban meghatározott szolgáltatásra felhasználható - több juttatótól származóan együttvéve - legfeljebb 75 ezer forint támogatás.

 • Bővebb információk erről: Cafetéria 2012 változások

  A www.szechenyipihenokartya.hu egy webmarketing célú oldal, amely összehozza a keresletet a kínálattal, vagyis segít megtalálni a megfelelő szolgáltatót, és ha már valaki rendelkezik kártyával, akkor annak nyújt elfogadóhely keresési lehetőséget.

  Azt fontos tudni, hogy a a Széchenyi Pihenőkártya rendszere teljesen más mint, az Üdülési csekk rendszere, itt nem egy központi szolgáltató van, hanem több, tehát NEM ezen az oldalon kell igényelni, hanem az egyes szolgáltatóknál.


  Jelen pillanatban 3 helyen:

  az OTP pénztárszolgáltatónál:

  http://www.szechenyipihenokartya.hu/otpszepkartyaigenyles.php

  az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft-nél:

  http://www.szechenyipihenokartya.hu/mkbszepkartyaigenyles.php

  és a K&H Csoportszolgáltató Központ Kft-nél:

  http://www.szechenyipihenokartya.hu/khszepkartyaigenyles.php

  lehet igényelni ezt a kafetéria elemet.

  Ha már van, vagy lesz SZÉP Kártyája, akkor a www.szechenyipihenokartya.hu -n szeretettel várjuk majd SZÉP kártya felhasználókat, ugyanis részletes elfogadóhely keresővel szolgálunk nekik.